SPONSOR BELEID 1616 ENTERTAINMENT

 

1616 Entertainment voert een actief sponsorbeleid en staat open voor elke vorm van sponsoring door zowel particulieren als bedrijven, zolang dat niet in gaat tegen de normen en waarden van goed fatsoen en niet beledigend kan uitgelegd worden door de bezoekers van de shows en evenementen van 1616 Entertainment.

 

SPONSOR BIJDRAGE

De bijdrage van de particuliere en zakelijke sponsors kan een korting op leveringen en/of diensten zijn, een bijdrage in natura of een financiële bijdrage aan de productiekosten van de shows.

 

CROWDFUNDING

Alle sponsors worden met naam en woonplaats, mits zij dit willen, op de pagina Crowdfunding van deze webstie vermeld. Op deze pagina is tevens het totaalbedrag te zien van de particuliere en zakelijke financiële bijdragen en de tegenwaarde in euro's  van de schenkingen in natura.

 

RECLAME

De zakelijke sponsors worden, als dank voor hun bijdrage, met naam en logo vermeld op de pauze en aftiteling dia's van de shows en worden eveneens genoemd tijdens de shows of evenementen. Tevens worden ze vermeld op de Business Partners pagina van deze website. 

 

Van elke show wordt een dvd met daarop de live registratie gemaakt die landelijk verspreid wordt. Op de hoes van de DVD worden alle zakelijke sponsors met logo vermeld.

 

WILT U SPONSOR WORDEN?

Indien uw interesse gewekt is en u overweegt om een bijdrage te doen, dan nodigt 1616 Entertainment u uit om contact op te nemen via onderstaand contact formulier of een app te sturen naar of te bellen met: 06 33 21 22 66.