WIE HET KLEINE NIET EERT, IS HET GROTE NIET WEERT

Bij sponsoring denk men in eerste instantie aan ondersteuning door bedrijven, die diensten, goederen en/of financiële middelen ter beschikking stellen. Ook ik dacht zo, maar vrienden van mij uit het hele land wilden ook een steentje bijdragen aan mijn show en na overleg met hen heb ik besloten om ook aan crowdfunding te gaan doen.

 

Als waardering voor zowel de particuliere als zakelijke donaties worden de namen van de donateurs in het overzicht op deze pagina genoemd en als het een schenking in natura betreft wordt de tegenwaarde in Euro's in het totaal bedrag meegeteld. De meeste donateurs gaven de wens te kennen dat ze bij hun naam niet het schenkingsbedrag vermeld wilden zien, zodat ik daar een algemene regel van heb gemaakt.

 

De volgende personen en bedrijven hebben een bijdrage in natura gedaan, bestaande uit  diensten of goederen en/of hebben een geldbedrag geschonken: 

 

PARTICULIEREN

Anoniem

Edwin en Janna de Jong

Edith Mesrits

Fred Hoogland

Jeffrey en Tina Haighton

Patti Mesrits

Ron Poelstra

Steef Boonstra 

BEDRIJVEN

1616 Design

2B Coaching

Anoniem

De Zorgoutlet.nl

M.I. Security

The Red Strats

Tranquilo.nl

Vocking Vleeswaren BV

PLAATS

Zaanstad (NH)

Heteren (Gld)

Ermelo (Gld)

Lelystad (Fl)

Lelystad (Fl)

Amersfoort (Ut)

Lelystad (Fl)

Lelystad (Fl)

PLAATS

Lelystad (Fl)

Lelystad (Fl)

Lelystad (Fl)

Almere (Fl)

Lelystad (Fl)

Almere (Fl)

Almere (Fl)

Nieuwegein (Ut) 

 


Met dank aan de hierboven genoemde gulle gevers bedraagt het bijeengebrachte bedrag aan diensten, goederen, kortingen en geldbedragen op 14 januari 2019:

€ 1704,10