Op zaterdag 20 juni 2020 gaat een bijzonder optreden van The Red Strats plaatsvinden. Een van hun fans, Alphons (Fons) viert dan zijn 69ste verjaardag en het begin van zijn 70ste levensjaar. Hij heeft als wens om nog een keer met The Red Strats te mogen optreden, voordat zijn stem gaat klinken als een schorre kraai en hij zo doof wordt als een kwartel. The Red Strats hebben toegezegd om mee te werken en er is een geschikte locatie gevonden in de bossen rondom Ermelo.

 

Sommigen onder u hebben als eens een evenement, dat Fons georganiseerd heeft, bijgewoond en hij wil nu zoveel mogelijk fans van de band in de gelegenheid stellen om dit bijzondere optreden bij te wonen. Daarom stelt hij 150 kaarten GRATIS ter beschikking en u krijgt nog een paar drankjes GRATIS er bij.

 

Het evenement is groots opgezet en hopelijk komen er veel bezoekers. Houd u dan ook aan de aanwijzingen van de verkeersregelaars, die belangeloos voor uw auto een plekje zoeken en de auto's gedurende de avond in de gaten houden.

 

U moet er wel wat voor doen, want u moet als Red Strats fan de gratis toegangskaarten aanvragen. De kaarten liggen dan voor u klaar op de locatie, zoals u dat gewend bent bij de optredens van The Red Strats. Zonder toegangskaart komt u er niet in! Bijzonderheden volgen nog hierover, dus hou deze site in de gaten.

 


Evenement:

Al's 69th Birthday Celebration

m.m.v. The Red Strats

Datum: 20 juni 2020

Aanvang: 20:00 uur

Zaal open: 19:30 uurLocatie:

De Muzenhof

Leuvenumseweg 66

3852 AS Ermelo

Tel: 0241-558630

www.demuzenhof.nl